6 mars 2022
15:00

Referat: Norra Fågelås IF - Mariestads BK

Tävlingspremiär

Skönt med tävlingsmatch som alltid blir en blandning mellan utveckla spelet och vinna matchen.

Denna matchen vann vi matchen men finns mer att önska och att utveckla spelet.

Första halvlek
Vi tog tag i matchen och hade mer bollinnehav än motståndaren och fick bra utdelning som gjorde att det rullades in bollar med jämna mellanrum som gav ett lugn i våran första match för året.
Med ännu större koncentration hade siffrorna kunnat vara något större men slutade med en ledning på 4-0.

Halvtidspaus
Vi pratade om att ha ett snabbare spel i matchen och minimera våra misstag i passningsspelet mot div5-motstånd så är risken stor på ett baklängesmål
Hålla ihop lagdelarna var något annat vi pratade om i halvlek.

Andra halvlek
Vi fortsatte som vi slutade första halvlek med att vara giftiga på att skapa målchanser och första 10 minuter i andra halvlek så hade vi gjort två mål till så därifrån trodde vi nog att det skulle gå lättare i andra halvlek men istället så blev matchen jämnare och det dröjde ända till 87:e minuten det var mycket slarv i andra halvlek och lite bekväma av oss,det är tur att säsongen är lång.

Dagens smolk i bägaren blir att den vindsnabbe David källgård blomqvist skadades sig med risk för en bristning så han kommer hamna i rehabrummet i några veckor

Dagens trend var i andra halvlek att dom som gjorde mål blev utbytta av kjelle "inga träd ska växa till himlen i mbk"

Tre Stjärnor
Alexander Magnusson som gör tre mål på 48 minuter och som var verkligen på rätt plats.

Två Stjärnor
Johan Laakkonen Som visade upp ett lugn som sista utpost och många bra ingripande i luftrummet.

En Stjärna
Hannes Kramer 18-åringen som fick göra sitt första mål i a-laget idag och visade upp ett bra driv med bollen som oroade motständarnas backlinje.